Afbeelding invoegen                                                   Afbeelding invoegen
 

Opstelling : Oostenrijk

Almer, Klein, Dragovic, PrŲdl ('79 Hinteregger), Fuchs, Sabitzer, Baumgartlinger, Junuzovic ('67 Harnik), Alaba, Arnautovic ('81 Jantscher), Janko ('67 Hinterseer) 

 

Opstelling : Nederland


Quincy Promes, Vincent Janssen, Steven Berghuis, Georginio Wijnaldum,Kevin Strootman, Riechedly Bazoer, Patrick Van AanholtV, irgil Van Dijk, Jeffrey Bruma, Kenny Tete en Jeroen Zoet.

Wissels:

'61 Luciano Narsingh voor Steven Berghuis
'65 Luuk De Jong voor Vincent Janssen
'71 Marco van Ginkel voor Kevin Strootman
'74 Jasper Cillessen voor Jeroen Zoet
'79 Tonny Trindade de Vilhena voor Riechedly Bazoer
'86 Joel Veltman voor Kenny Tete 

 

Datum           04 juni 2016          
Locatie           Ernst Happel stadion (Wenen).          
Tijd           20:30 uur.          
Toeschouwers           48.000 

Scheidsrechter

Undiano (Spa) 

Gele kaarten

Oostenrijk: Geen.
Oranje: Oranje: Vincent Janssen 

Rode kaarten

Geen.

Score verloop

0-1 Vincent Janssen ('9)
0-2 Georginio Wijnaldum ('66) 
 
Helaas ga ik deze 3 oefenwedstrijden Oranje niet achterna, soms moet je keuzes maken. Dus ook in Wenen bij oostenrijk uit niet. Sterker nog, op de dag dat Oranje oefent in Eindhoven kom ik terug van vakantie en ga ik het hoogstwaarschijnlijk niet redden, en door omstandigheden zal ik zeer waarschijnlijk ook Zweden uit moeten missen. Doet wel zeer hoor. Maar de laatste wedstrijden van het jaar zal ik er wel bij zijn en zal je weer de normale verslagen en foto's op de site zien staan.

Van deze wedstrijd dus an ook van mijn kant geen verslag of fotoís op de fotopagina. Wel uiteraard de statistieken zoal je hierboven ziet.

Van de wedstrijden waar ik niet live bij zal zijn in de toekomst een video met de samenvatting van deze wedstrijd worden geplaatst.
Een prima overwinning heb ik begrepen, heb alleen de eerste helft kunnen kijken i.v.m. werk. Hopenlijk is het lek weer een beetje boven. We zullen het zien in September. Rest mij iedereen een mooie (zomer) vakantie toe te wensen. Voor de mensen die nog wel naar het EK kijken in Frankrijk, veel plezier dan maar.
 
Groetjes
Rob.
Bron: www.youtube.nl