Afbeelding invoegen
 
Beste oranjevrienden, deze website, Oranjeachterna.nl is niet meer. De website is tot 1 januari 2018 nog  voorzien van updates maar nu houd het echt op. Tja, het is net als Robben, het houd een keer op. Ik heb het de afgelopen 7 jaren met veel liefde en plezier gedaan. Maar je had al gemerkt dat ik niet alle wedstrijden meer ging kijken. En dat is niet Oranjeachterna waardig. Door mijn persoonlijke situatie en ook dat ik er wel weer even genoeg van heb, is het wat mij betreft even wat minder met Oranje. 

Dat betekend natuurlijk niet dat ik nog steeds Oranje hoog heb zitten. En niet in de laatste plaats al die Oranjefans die ik heb leren kennen. Ik ga geen namen noemen, want dan zal ik een aantal supporters te kort doen. Heb zoveel meegemaakt, nieuwe vrienden leren kennen, goed voetbal gezien, minder goed voetbal gezien, geweldige feesten, behoorlijk dronken, geworden, prachtige steden gezien enz.   
                                                                
Ook de minder leuke kanten, b.v. het overlijden van de Oranjeprins en de Oranjegeneraal om er maar twee te noemen.  
Ik zal best nog wel weer eens een wedstrijd van Oranje bezoeken, maar nu even niet meer. Ik heb natuurlijk de geweldige periode meegemaakt, Afrika, Finale, en vooral BraziliŽ, dat zal ik nooit meer vergeten. Het was een gepuzzel en gedoe om alles te regelen, maar het was geweldig. En niet in de laatste plaats de perfecte wedstrijden. Want wat ze ook allemaal riepen, we stonden wel in de halve finale en hebben geen wedstrijd verloren. 3e op het WK, geweldig!!!!!!

Des te groter was de teleurstelling over het niet halen van het EK in Frankrijk. Eindelijk lekker dichtbij, gaan we niet. Toen riep ik al, als we niet naar Frankrijk gaan, dan gaat het WK in 2018 in Rusland ook zeker niet lukken, en dat is gebleken. Ik vind het erg jammer. Je gaat naar oefenwedstrijden en kwalificatiewedstrijden voor het eindtoernooi, toch? Heb ook moeite om nu nog lollig te doen of me een beetje Oranje uit te dossen.
Ja, en ik weet het. Ik ben altijd de gene die roept, je steunt je club, of in dit geval land, ook in mindere tijden. Maar sorry, ik kan het niet meer opbrengen. Het komt wel weer hoop ik.

Ik ga afsluiten met iedereen fijne feestdagen te wensen en een mooi 2018. De eerste oranje wedstrijden zijn bekend. In maart, thuis tegen Engeland en uit naar Spanje. Veel plezier allemaal, Ik zal jullie missen.
Wat de website betreft. Ik zal hem nog bij werken tot 1 januari. Vanaf half februari zal hij helemaal offline gaan.

Iedereen bedankt voor jullie bezoeken aan Oranjeachterna.nl. En succes de komende jaren met oranje. Wellicht tot ziens bij een wedstrijd van Oranje.


Groetjes
Rob.